ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Ε Λ Ι Κ Ω Ν Α Σ

Οι χώροι του ξενοδοχείου
Δωμάτιο διπλό - Σουϊτα

Στο δωμάτιο σουϊτα του ξενοδοχείου μας υπάρχουν όλα τα απαιτούμενα για μια ξένιαστη και άρτια διαμονή για ρομαντικά ζευγάρια.

Δωμάτιο με σαλόνι & τζάκι

Στα δωμάτια σουίτες του Hotel Athina υπάρχουν όλα εκείνα που θα ήθελες στη διαμονή σας στην Αγία Άννα. Τζάκι, Σαλόνι, μπαλκόνι με θέα κ.α.

Δωμάτιο για οικογένειες με παιδιά

Τπάρχουν δωμάτια με πάνω από ένα κρεβάτι για οικογένειες με μικρά ή μεγάλα παιδιά με όλα τα αξεσουάρ που θα χρειαστήτε στο χωριό μας.

Το καθιστικό μας

Στο ξενοδοχείο, ένα υπέροχο τζάκι στο καθιστικό μας, σας δίνει τη χαρά να βλέπετε με την παρέα σας το χίονι στο βουνό δίπλα στη φωτία.

Το μπαρ στο ξενοδοχείο μας

Μόνος ή με παρέα σας μπορείτε να απολάυσετε το ποτό σας στο bar του ξενοδοχείου μας, η ηρεμία και η υπέροχη θέα θα σας μαγέψουν.

Τραπεζαρία για πρωϊνό

Το πρωϊνό είναι υαπόλαυση στο ξενοδοχείο μας καθώς σας σερβίρονται νόστιμα και φρέσκα προϊόντα, πολλά από αυτά είναι τοπικής παραγωγής.

Εσωτερικό αίθριο

Σε μια ιδανική θέση στο ξενοδοχείο μας το αίθριο σας χαρίζει υπέροχες στιγμές ξενοιασίας και ξεκούρασης με θέα τον Ελικώνα.

Η πισίνα μας

Τους καλοκαιρινούς μήνες το hotel athina σας παρουσιάζει μια υπέροχη πισινα για μπάνιο και παιχνίδι, για μικρούς και μεγάλους.

Το ξενοδοχείο μας

Κτισμένο στον Ελικώνα το Hotel Athina σας δίνει τη δυνατότητα μια μοναδικής διαμονής σε ένα εξαιρετικό χώρο με υψηλά στάνταρ.